Real Madrid: Endrik izneo svoje mišljenje o konkurenciji sa Kajlijan Mbapeom

Real Madrid: Prve zapanjujuće cifre ugovora Kajlijana Mbapea

Posle Euro 2024, koji će pokušati da osvoji sa reprezentacijom Francuske, Kajlijan Mbape (25 godina) će konačno debitovati u dresu Real Madrida. Prvi koji će neminovno čekati navijače, ali i njegove buduće partnere. Međutim, kapiten Les Bleusa neće biti jedina nova atrakcija, pošto će Brazilac Endrik (17), najveća trenutna nada u brazilskom fudbalu, takođe debitovati zajedno sa Mbapeom.

A ako je Brazil zabrinut zbog vremena igranja svoje nove zvezde, igrač Palmeirasa je oduševljen što će igrati sa francuskim napadačem. „Imati ga sa Vinicijusom u istom timu je neverovatno, ali znam da će biti potrebno mnogo rada sa moje strane da me održi na istom nivou. Mbape je neverovatan igrač. Mislim da je oduvek bio san da se igram sa njim i sada će se to ostvariti. Veoma sam srećan i nadam se da će to biti sjajna priča.“, objasnio je štrajkač u intervjuu za RTVE.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.