Sevilja FC pokušala da privuče Anćelotija

Sevilja FC pokušala da privuče Anćelotija

Posle sumorne sezone (14. mesto u La Ligi), Sevilja FC je promenila trenera i prošle nedelje je ostvarila dolazak García Pimienta. Bivši trener u La Masiji, bio je glavni trener Las Palmasa poslednje dve sezone. Španac je uspeo da ubedi lidere Andaluzije da ga potpišu, na štetu Davidea Anćelotija. Sinu Karla Anćelotija, pomoćnog trenera Real Madrida, prišla je Sevilja prema pisanju madridskog dnevnika ACE.

Uprkos konkretnim razmenama, nije dao nikakav čvrst predlog. Seviljanci su se potom okrenuli Garsiji Pimienti. Takođe u užem izboru Stade de Remsa koji će zameniti Will Stilla, Rems je preferirao Luku Elsnera. Bez interesantne ponude, Davide Anćeloti će nastaviti u Real Madridu naredne sezone.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.