La Galaksi želi da spoji duo Lewandowski-Reus

FK Barselona: Uporna odluka Roberta Levandovskog

LA Galaksi želi novi zaokret. Posle ere Dejvida Bekama (2007-2012), „los Galaktikos“ je prošao kroz komplikovan period, uz niz razočaravajućih rezultata u MLS- u. Da bi popravili ovu situaciju i dali podsticaj svojoj franšizi, Amerikanci nameravaju da regrutuju evropske zvezde. Marko Reus, koji je poslednje utakmice odigrao sa Borusijom Dortmund posle 12 godina provedenih zajedno, trebalo bi uskoro da potpiše za Los Anđeles. LA Galaksi takođe izgleda želi da privuče još jednog poznatog igrača, Roberta Levandovskog.

Na osnovu informacija iz ACE, u svojoj američkoj verziji, kalifornijska franšiza želi da ponovo ujedini duo koji je bio toliko uspešan u Bousiji Dortmund pre više od 10 godina. Dva prijatelja su mogla ponovo da igraju zajedno, ali ne ove godine. Uslovi za transfer bili bi previše komplikovani. Poljak ima ugovor do 2026. sa Barsom. Za LA Galaksi transfer će biti lakši sledeće sezone. MLS je destinacija koja bi mogla da se dopadne napadaču. Pre pandemije koronavirusa, Poljak je rekao da je ideja da se igra u MLS: „bio je dobro usidren u mom umu“.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.