PSG, EdF: Kajlijan Mbape napao bivšeg saigrača

Real Madrid: Velika najava francuskog tima kajlijanskom Mbapeu

„Za mene je Evro komplikovaniji od Svetskog prvenstva. Čak i ako postoji veći globalni pritisak, ovde se svi timovi savršeno poznaju, konstantno igramo jedni protiv drugih“.. Pozajmljene od Kajlijan Mbapea, ove reči nisu uspele da nateraju fudbalski svet da reaguje pošto će Euro 2024 početi za nešto više od nedelju dana u Nemačkoj. Upitan o izlasku novog napadača Madriđana, Leandro Paredes (29 godina) je odgovorio.

„Imao je sreće da osvoji Svetsko prvenstvo, ali još uvek ne i Evro. Podigli smo Kopa America, Finalissima i Svetsko prvenstvo. Znamo koliko je to zahtevno i teško. Razmišljamo o našim dostignućima. Svi su slobodni da misle i govore šta žele posle toga“rekao je bivši saigrač Bondynoisa, svetskog šampiona 2022 sa Albicelesteom, u komentarima koje je izvestio DSports. Kao podsetnik, vezni fudbaler AS Rome je već nekoliko dana po odlasku iz PSG-a već dao promrzlu izjavu o bivšem Monegaskiju. „Bila sam u vezi sa onima sa kojima sam bila u vezi, ali oni sa kojima nisam bila u vezi, ne mogu da vam pričam o njima“– objasnio je Argentinac. Atmosferu…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.