Real Madrid: Skrivena istina o Rodrigo’s Future

Rodrigova snažna poruka Real Madridu i PSŽ-u

„Kada su me pitali da li ću ostati u Real Madridu do kraja života, pristao sam, ali nisam mogao da znam. Još uvek sam pod ugovorom. Sanjam da nastavim ovde i siguran sam da жe biti ovako. Ako mogu da ostanem ovde ceo život, ostaću, dok me oni (vođe) više ne žele.“. Posle finala Lige šampiona, Rodrigo je bio veoma jasan u pogledu svoje budućnosti.

Mora se reći da je tokom nedelje pre finala Brazilac dao komentare u kojima se jasno pominje mogući odlazak. Istovremeno, bilo je priče o interesovanju Luisa Enrikea i PSŽ-a, kao i Mančester sitija. Rodrigo je zbog toga zapalio Madrid, pre nego što se predomislio i ubio vatru. Ali sada je došlo do novog preokreta situacije…

Rodrygo još uvek može da ode

José Félix Diaz, jedan od pundita Marca i novinar veoma blizak Real Madridu, izneo je velika otkrića o budućnosti bivšeg igrača Santosa. „Izlazna vrata su uvek otvorena. Njegova želja da ostane nije potpuno zapečaćena. Mančester Siti je tamo, znam da ga je Gvardiola zvao. Nije mu prijatno.– rekao je španski novinar.

Napadač Canarinha očigledno nije siguran da će ostati. Mora se reći da je dolaskom Kajlijana Mbapea vrlo verovatno da će izgubiti mesto u startnih jedanaest, pošto je on taj koji bi mogao da se nađe na klupi kako bi napravio mesta za Francuza. Dovoljno je reći da ćemo možda čuti za Rodryga tokom ovog leta…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.