Veče Kajlijana Mbapea tera Madrid da reaguje!

Veče Kajlijana Mbapea tera Madrid da reaguje!

Nasmejani Mbape. Objavljenom. Priznaje, to je bio Luksemburg na drugoj strani, rival mnogo nižeg nivoa od onog sa kojim je Kajlijan Mbape navikao da se suočava, a mnogo manje moćan od onih sa kojima će se suočiti na Euro. Međutim, navijači napadača će ceniti što su ga videli na ovom nivou, pošto je meč završio golom i dve asistencije na svoje ime.

Ohrabrujući nastup pred ovaj Euro 2024 na nemačkom tlu, gde će Francuskoj i Didijeu Dešampu biti potreban veliki Mbape da ode što dalje na takmičenju. Neizbežan je i njegov nastup veoma pažljivo pratio Madrid, samo nekoliko dana nakon potvrde njegovog potpisa sa klubom iz španske prestonice. I dobar učinak Bondynoisa, koga je naš urednički tim takođe izglasao za igrača utakmice, logično je obradovao madridske medije.

Oduševio je Madrid

„Mbape slavi potpis u Real Madridu sa golom i dve asistencije“, naslov na primer Marca. „U svojoj prvoj utakmici kao igrač Madriđana postigao je gol i pobedio. (…) Njegov prvi gol kao madriđana. Drugi će doći za vreme Evra, pre nego što zakorate na Bernabeu.“, dodaje medij, što ukazuje na to da „Uragan Mbape uzdrmao Meca“. Druga velika madridska publikacija, ACE, upala je u nekoliko tekstova objavljenih na njenom sajtu. „Prva akcija kao Madrilenijanac. Uživajte, Madridisti, to je Mbape., naslovi medija u članku o cilju Kolo Muanija.

„Za Mbapea nema prijateljskih utakmica, a za Dešampa koji ga želi do kraja za Evro, takođe. (…) Mbape je bio arhitekta pobede sa golom i asistencijom“Dodaje ACE u drugom članku objavljenom na njegovom sajtu. Podsećamo da je, do samog kraja juna, Mbape i dalje igrač PSG-a…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.