Kristijano Ronaldo postavio novi rekord na Instagramu zahvaljujući Mbapeu

Kristijano Ronaldo postavio novi rekord na Instagramu zahvaljujući Mbapeu

Kristijano Ronaldo je najpraćenija ličnost na svetu na Instagramu. Portugalski igrač obara sve rekorde na aplikaciji sa 631 milion pratilaca. Iako rekord za najvoličnije fotografije na društvenoj mreži pripada njegovom večitom rivalu Lionelu Mesiju (foto kada je osvojio Svetsko prvenstvo 2022), Kristijano Ronaldo sada može da se pohvali da ima najvoličniji komentar na platformi, sudeći po ACE.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Pod najavom dolaska Kajlijana Mbapea u Real Madrid, nekadašnji broj 7 kluba Merengue je prokomentarisao: » Moj je red da te gledam. Jedva čekam da te vidim kako osvetljavaš Bernabéu ». Komentar lajkovan 4,6 miliona puta na Instagramu. O ovom istorijskom dolasku Kajlijan Mbapea u Real Madrid, dugo se čekalo mesecima, pričalo se i na X (nekadašnjem Tviteru). Zvanično saopštenje Real Madrida povodom potpisivanja Francuza postalo je drugo obaveštenje o transferu sa najvećim brojem lajkova. Prvi pripada izvesnom Kristijanu Ronaldu kada se 2021. vratio u Mančester junajted (1,8 miliona lajkova na dan objave).

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.