Klub iz La Lige proučava mogućnost pozajmice Arda Gulena

Klub iz La Lige proučava mogućnost pozajmice Arda Gulena

Posle pune sezone sa Getafeom, Mejson Grinvud neće nastaviti avanturu u Španiji i sprema se da se vrati. Međutim, kada se jednom vrati u Mančester junajted, engleskog napadača bi ipak trebalo da proda klub iz Mandžunijana, koji se nada da će povratiti najmanje 40 miliona evra u tom poslu. Međutim, ova suma je prevelika za Getafeove finansije, koje trenutno proučavaju nove puteve sa druge strane Pirineja kako bi nadoknadile odlazak Mejsona Grinvuda.

Sa ovim na umu, Ace obaveštava nas ove srede da će klub sa sedištem u predgrađu Madrida imati svoje viđenje Arda Gulena. Španski mediji preciziraju da se očekuje da će se predsednik Azulonesa Anhel Tores sastati sa generalnim menadžerom Real Madrida Žozeom Anhelom Sančezom i da će mu ovog leta šapnuti tu ideju na uvo. Ako je Arda Gulen iskoristio prilike koje mu je ponudio njegov trener Karlo Anćeloti da dobije vreme igranja na kraju sezone, posle prve polovine sezone opterećen povredama, turskom internacionalu nije obećana startna pozicija sledeće sezone. Ipak, 19-godišnji desni bek namerava da se nametne uprkos žestokoj konkurenciji na frontu napada u Madridu, pojačan dolaskom Kajlijana Mbapea. Pored toga, čini se da je nekadašnje čudo od Fenerbahčea ubedilo Real Madrid da ga zadrži. Ali kada znate da mladi igrač treba da igra da bi stekao iskustvo, sve je moguće i mogućnost da će biti pozajmljen ne može se isključiti.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.