Barča: Veoma ozbiljne optužbe Laporte protiv Real Madrida zbog sudije

Barča: Veoma ozbiljne optužbe Laporte protiv Real Madrida zbog sudije

Predsednik FK Barselona Džoan Laporta razgovarao je u utorak za medije katalonskog kluba kako bi govorio o raznim temama. Izneo slučaj Negreira dok je Blaugrana oslobođen u ovom slučaju, menadžer Barselone je iskoristio priliku da puca na licu mesta. Tako je Džoan Laporta uperio prst u Real Madrid. On smatra da su Merenguesi igrali ulogu u ovoj priči i da su redovno imali sudijske prednosti: za Real Madrid, pojavljivanje i produženje slučaja na šest meseci bila je veoma loša odluka. Nije sve u situaciji pobede. I ne znam zašto igraju na ovu kartu jer je to klub koji je tradicionalno omiljen u donošenju odluka.

„Očekujem sve ali sam bio iznenađen što su promenili istoriju jer ako postoji jedan klub koji je omiljen sudijama, to je Madrid, a ne Barča. Verujemo u pravdu i bićemo oslobođeni optužbi. To je kampanja orkestrirana protiv Barsine slike i uticaja na odluke sudija.“nastavio je. Drugi napad na Real Madrid iste večeri.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.