Real Madrid: Kajlijan Mbape se ponovo sastao sa novim saigračima

Kajlijan Mbape potpisao dres... Real Madrid

Kraj duge sapunice odigrao se juče za Kajlijan Mbape. Nakon što je mnogo meseci potpisao za Real Madrid, francuski napadač je juče posle kluba merengue saopštio da se pridružuje Kasa Blanki. Novi start za njega koji se trenutno priprema za Euro 2024 sa reprezentacijom Francuske.

Zagrevajući se u utorak, Kajlijan Mbape je uspeo da se sastane sa dvojicom budućih saigrača. Osvajači Lige šampiona sa Real Madridom, Eduardom Kamavingom i Ferlandom Mendijem pridružili su se „Plavcima“ na zagrevanju. Po povratku iz povrede, Aurelien Tchouaméni nije učestvovao na sednici.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.