Real Madrid: Džoan Laporta ismeva dolazak Kajlijan Mbapea

Barča oslobođen optužbi od strane suda u Barseloni u slučaju Negreira

Od juče, fudbalska planeta je u nemiru. Kajlijan Mbape je potpisao sa Real Madridom do juna 2029. Kraj dugačkog fajla koji će doneti mnogo nestrpljenja nakon ovog prenosa. Igrač i Real Madrid, koji su upravo krunisani evropskim šampionima, sledeće sezone će još željnije iščekivati, kao i FK Barselona. Rivali Merenguesa, Katalonci će morati da reaguju na ovaj rat. Ipak, Džoan Laporta ne želi u madridski klub.

Prema njegovim rečima, klađenje na trening je bolja politika, kako je rekao na Jijantes kradući Real Madrid malo u tom procesu: „Kao kule, nije najbolja vest videti Mbapea kako potpisuje za Madrid. Ali više volim Barsina filozofija sa La Masijom i stvaranje naših igrača za budućnost.“ Pretpostavljena pozicija ili prolazna pozicija posle ekonomske situacije Blaugranasa, nije bitno, sledeća sezona će poslužiti kao sudija mira.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.