Real Madrid: Poruka Kajlijana Mbapea Florentinu Perezu

Real Madrid: Kajlijan Mbape će uzeti veliko smanjenje plate...

Igrač Real Madrida od juče Kajlijan Mbape u potpunosti uživa u svom budućem dolasku u špansku prestonicu. Predstavljen na konferenciji za novinare u utorak, uoči utakmice između Francuske i Luksemburga, Bondynois je takođe želeo da pošalje poruku klubu Merengue i njegovom predsedniku Florentinu Perezu.

„Neposredno pre početka ove konferencije za štampu, samo sam hteo da se izrazim. Svi su imali informaciju, zvanično je, biću igrač Real Madrida bar narednih pet sezona. Veliko mi je zadovoljstvo, oslobođeno, laknulo mi je što sam u klubu u kojem sam oduvek želeo da budem. To je klub u kome sam oduvek sanjao da budem tako veliko hvala. Imam mnogo uzbuđenja zbog ideje da idem u ovaj veliki klub, najbolji na svetu. Stižem sa velikom poniznošću i zahvaljujem se ljudima koji su mi slali poruke i onima koji su doprineli ovoj operaciji. Zahvaljujem se Real Madridu što je radio, Florentinu Perezu koji je oduvek verovao u mene. Ali moramo da se vratimo na nešto racionalnije, mislim da je to uticalo na selekciju“– rekao je on na konferenciji za novinare.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.