Real Madrid: Poznat je datum velike prezentacije Kajlijana Mbapea

Real Madrid: Prve zapanjujuće cifre ugovora Kajlijana Mbapea

Sada je sve urađeno. Kao što je klub Merengue objavio u ponedeljak, 3. „Real Madrid CF i Kajlijan Mbape postigli su dogovor da će biti igrač Real Madrida narednih pet sezona“, navodi se u saopštenju koje je objavio klub Merengue, na svom zvaničnom sajtu. Kajlijan Mbape je sa svoje strane izrazio san da obuče majicu Merengue, on koji bi trebalo da nosi broj 9 za svoju prvu sezonu u Španiji.

Sada ostaje jedno pitanje: kada će Bondynois zvanično predstaviti Real Madrid. Na ovo pitanje niko ne žuri i svi se slažu. I zaista, prema pisanju španske štampe, sve stranke su se složile da naprave veliku prezentaciju na Santjago-Bernabeuu posle evra u Nemačkoj. Tako su na meti datumi 15. i 16. jula, u slučaju dugog trčanja Les Bleusa na Evro. Španski mediji su ubeđeni da će Francuz ovom prilikom napuniti stadion u Madridu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.