Real Madrid: Danijel Riolo postavio rekord u transferu Kajlijana Mbapea

Real Madrid: Danijel Riolo postavio rekord u transferu Kajlijana Mbapea

Posle nekoliko nedelja čekanja da vidi ovu čuvenu veliku objavu, Kajlijan Mbape je sada igrač Real Madrida. Francuski internacionalac potpisao je ugovor sa Kasa Blankom do juna 2029. Madridski klub je objavio dobre vesti na društvenim mrežama: „Real Madrid CF i Kajlijan Mbape postigli su dogovor da će biti igrač Real Madrida narednih pet sezona“. Ako su reakcije višestruke u Španiji, Francuska takođe brzo komunicira od ove istorijske objave. Danijel Rajolo se osvrnuo na poslednjih nekoliko događajnih meseci za francusku zvezdu:

„Uvek sam govorio, sa Mbapeom, čak i prošle godine kada su ljudi želeli da stvore neizvesnost i priče, da prestanete da razbijate mozak. Ako nešto nije uradio, to je laganje. Uvek je sve pisao unapred, sve je govorio unapred. Ako ne želimo da slušamo, pozajmljujemo namere, ili izmišimo priče, možemo to da uradimo. Ali za njega je sve uvek bilo jasno. Postoji samo jedna stvar koja nije bila planirana, a to se desilo pre dve godine. Kada je, u političkom i medijskom vihoru, konačno bio primoran da ostane u PSG 2022. To je jedini neuspeh u istoriji napisanoj unapred.“ objasnio urednik u „After Foot on the airwaves of“ RMC.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.