Real Madrid: Mamadu Sakho daje Kajlijan Mbapeu vredan savet

Real Madrid: Mamadu Sakho daje Kajlijan Mbapeu vredan savet

Posle nekoliko nedelja čekanja da vidi ovu čuvenu veliku objavu, Kajlijan Mbape je sada igrač Real Madrida. Francuski internacionalac potpisao je ugovor sa Kasa Blankom do juna 2029. Madridski klub je objavio dobre vesti na društvenim mrežama: „Real Madrid CF i Kajlijan Mbape postigli su dogovor da će biti igrač Real Madrida narednih pet sezona“

„Čestitam. Nastavite dalje i ne os osvrtajte se.“– odgovorio je bivši odbrambeni igrač PSG-a ispod Instagram posta sada već bivše zvezde Pari Sen Žermena. Mali broj igrača bliskih glavnom klubu reagovao je u ponedeljak uveče ali Sakho je među onima koji su reagovali na ovu istorijsku objavu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.