Real Madrid: Oproštajna poruka Kejlora Navasa Kajlijanu Mbapeu

PSG: Kejlor Navas priznat za svoj poslednji na "Parc des Princes"

Posle nekoliko nedelja čekanja da vidi ovu čuvenu veliku objavu, Kajlijan Mbape je sada igrač Real Madrida. Francuski internacionalac potpisao je ugovor sa Kasa Blankom do juna 2029. Madridski klub je objavio dobre vesti na društvenim mrežama: „Real Madrid CF i Kajlijan Mbape postigli su dogovor da će biti igrač Real Madrida narednih pet sezona“

„Sjajan si, brate moj. Neka bog bude sa njim, siguran sam da će biti veoma srećan.“– odgovorio je golman Kostarike ispod Instagram posta svog sada već bivšeg saigrača u Pari Sen Žermenu. On je jedan od retkih igrača glavnog kluba koji je reagovao ovog ponedeljka uveče posle najave zvaničnog potpisivanja.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.