Real Madrid: Valjadolidov trol za objavu Kajlijana Mbapea

Real Madrid: Valjadolidov trol za objavu Kajlijana Mbapea

Sada već zvanično igrač Real Madrida, Kajlijan Mbape nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Posle dugog čekanja od nekoliko godina, njegovo potpisivanje u Kasa Blanki konačno je objavljeno na društvenim mrežama madridskog kluba. Reakcije nastavljaju da padaju na fudbalskoj planeti pa čak i od klubova Iz La Lige kao što je Real Valjadolid, promovisan u prvu diviziju za sledeću sezonu.

„Prošlo je nedelju dana i ne mogu a da ne pomislim kroz šta smo prošli zajedno u Zorili“, tvitovao je klub iz predgrađa Madrida, otimajući ikoničnu fotografiju mladog Mbapea u njegovoj sobi iz detinjstva. I zaista, nedelju dana ranije, Real Valjadolid je overio svoju kartu za La Ligu sledeće godine pobedivši Viljareal B (3-2) u La Ligi2.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.