Real Madrid: Eksplozivna postava Federika Valverdea kajlijanu Mbapeu

Real Madrid: Eksplozivna postava Federika Valverdea kajlijanu Mbapeu

Čekanje je dugo, veoma dugo ali Kajlijan Mbape je zvanično igrač Real Madrida od danas, ponedeljka, 3. juna 2024. godine. Datum koji je već istorijski u istoriji fudbala. Madridski klub saopštio je dobre vesti u saopštenju prenetim na raznim nalozima na društvenim mrežama: „Real Madrid CF i Kajlijan Mbape postigli su dogovor da će biti igrač Real Madrida narednih pet sezona“, piše u saopštenju za javnost.

U oblasti komentara na Instagram postu, urugvajski vezni fudbaler Federiko Valverde odgovorio je na objavu sa istorijskim oduševljenjem objavio emoji male bombe. Uzbuđenje je totalno u madridskom odredu ovog istorijskog ponedeljka zauvek ugravirano u istoriju fudbala. Nekoliko dana pošto je pobedio Dortmund u finalu Lige šampiona, Kasa Blanka već računa na veliko pojačanje kako bi zadržao titulu naredne sezone.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.