Real Madrid: Poznat je debitantski datum Kajlijana Mbapea

Real Madrid: 3 opcije za uvođenje Mbapea

Sada je sve urađeno. Kao što je klub Merengue objavio u ponedeljak, 3. „Real Madrid CF i Kajlijan Mbape postigli su dogovor da će biti igrač Real Madrida narednih pet sezona“, navodi se u saopštenju koje je objavio klub Merengue, na svom zvaničnom sajtu. Kajlijan Mbape je sa svoje strane izrazio san da obuče majicu Merengue, on koji bi trebalo da nosi broj 9 za svoju prvu sezonu u Španiji.

Ali, kada će kapiten reprezentacije Francuske debitovati u dresu Real Madrida? Na osnovu informacija iz Marca, to će pre svega zavisiti od učinka Les Bleusa na Euro 2024. Fudbaleri Real Madrida koji se plasiraju bar do polufinala neće učestvovati na uobičajenoj turneji po Sjedinjenim Američkim Državama, gde će se 31. jula suočiti sa Milanom, Barkom 3. avgusta i Čelsijem 6. avgusta. Ukoliko Francuska stigne do polufinala, debi Kajlijana Mbapea u Real Madridu biće održan 14. avgusta, tokom Super kupa Evrope, protiv Atalante, u Varšavi, u Poljskoj. Već je prilika da osvojimo prvi veliki trofej.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.