Real Madrid: Snažna poruka Ikera Kasiljasa Kajlijanu Mbapeu

Real Madrid: Snažna poruka Ikera Kasiljasa Kajlijanu Mbapeu

Posle nekoliko nedelja čekanja da vidi ovu čuvenu veliku objavu, Kajlijan Mbape je sada igrač Real Madrida. Francuski internacionalac potpisao je ugovor sa Kasa Blankom do juna 2029. Madridski klub saopštio je dobre vesti na društvenim mrežama: „Real Madrid CF i Kajlijan Mbape postigli su dogovor da on bude igrač Real Madrida narednih pet sezona“. Reakcije se nastavljaju u Španiji.

Posle Marsela, bio je to još jedan igrač iz iste ere i još jedna legenda Kasa Blanke koja je poslala poruku dobrodošlice francuskoj zvezdi kako bi mu poželela toplu dobrodošlicu. Bivši golman Iker Kasiljas je napisao: „Dobrodošli u najbolji klub na svetu Kajlijan Mbape! Nikada nije kasno ako sreća uživa sa vama, put do 16-og počinje…“. Nova referenca na Ligu šampiona.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.