Real Madrid: Éder Militão ne gubi vreme sa Kajlijan Mbapeom

Real Madrid: Éder Militão ne gubi vreme sa Kajlijan Mbapeom

Posle mnogo godina propalog braka, Kajlijan Mbape je sada igrač Real Madrida. Francuski internacionalac potpisao je ugovor sa Kasa Blankom do juna 2029. Madridski klub saopštio je dobre vesti na društvenim mrežama: „Real Madrid CF i Kajlijan Mbape postigli su dogovor da on bude igrač Real Madrida narednih pet sezona“. Reakcije prate jedna drugu na madridskoj strani.

Posle Rodryga, Thibaut Courtoisa i legende Marcela, red je brazilskog odbrambenog igrača Édera Militãoa da reaguje na dobre vesti ovog ponedeljka. Nekoliko dana posle pobede u finalu protiv Dortmunda u Ligi šampiona, stena Real Madrida već teži 16. uspehu sa Kasa Blankom posle potpisivanja Mbapea: „Dobrodošao kod tebe Kylian Mbappé, na putu za 16-ti“ tvitovao je 25-godišnji Brazilac.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.