Real Madrid: Velika najava francuskog tima kajlijanskom Mbapeu

Real Madrid: Velika najava francuskog tima kajlijanskom Mbapeu

Posle mnogo godina propalog braka, Kajlijan Mbape je sada igrač Real Madrida. Francuski internacionalac potpisao je ugovor sa Kasa Blankom do juna 2029. Madridski klub je objavio dobre vesti na društvenim mrežama: „Real Madrid CF i Kajlijan Mbape postigli su dogovor da će biti igrač Real Madrida narednih pet sezona“. Usledila je zvanična reakcija reprezentacije Francuske.

„Od Bondija do Madrida. Zvanično je, naš kapiten se pridružuje Real Madridu“, piše zvanični nalog francuskog tima na svom X nalogu (ranije Tviter). U svakom slučaju, najviši tim u francuskom fudbalu ne uzima loše izgnanstvo svoje zvezde i kapitena, daleko od francuskih travnjaka. Kajlijan Mbape će sada biti u centru pažnje Španije.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.