Real Madrid i Kajlijan Mbape su se pratili na društvenim mrežama!

Real Madrid: 3 opcije za uvođenje Mbapea

To je bila otvorena tajna nekoliko meseci, sada je i zvanično: Kajlijan Mbape se ovog ponedeljka pridružio Real Madridu na kraju dana. Dolazak XXL-a koji je u trezvenosti napravio španski klub koji je, za sada, bio zadovoljan jednostavnim saopštenjem za medije u kojem je najavio dolazak 25-godišnjeg Francuza u narednih pet sezona.

Bondynois se sa svoje strane izdvojio dirljivijim Instagram postom. Upravo na ovoj društvenoj mreži KM7, koji će nositi broj 9 u Madridu, pratio je Real Madrid. Logično, klub sa 15 Liga šampiona vratio je uslugu zvezdi francuskog tima.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.