Real Madrid: Humoristička poruka kluba Leganes za Kajlijan Mbapea

Real Madrid: Humoristička poruka kluba Leganes za Kajlijan Mbapea

Sada već zvanično igrač Real Madrida, Kajlijan Mbape nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Posle dugog čekanja od nekoliko godina, njegovo potpisivanje u Kasa Blanki konačno je objavljeno na društvenim mrežama madridskog kluba. Reakcije stalno padaju na fudbalsku planetu i čak, iz klubova La Lige kao što je Leganes, promovišu u prvu diviziju za sledeću sezonu.

„Znali smo da sve dok nismo u Prvoj diviziji, nećete ga potpisati. Hvala vam.“, tvitovao je u ponedeljak zvanični nalog Pepinerosa kao odgovor na tvit zvaničnog saopštenja koje je objavio Real Madrid. U svakom slučaju, konkurencija ovo potpisivanje shvata kao šalu… Za sada.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.