Real Madrid: Marselova reakcija puna uzbuđenja za Kajlijan Mbapea

Real Madrid: Marselova reakcija puna uzbuđenja za Kajlijan Mbapea

Čekanje je dugo, veoma dugo ali Kajlijan Mbape je zvanično igrač Real Madrida od danas, ponedeljka, 3. juna 2024. godine. Datum koji je već istorijski u istoriji fudbala. Madridski klub saopštio je dobre vesti u saopštenju prenetim na raznim nalozima na društvenim mrežama: „Real Madrid CF i Kajlijan Mbape postigli su dogovor da će biti igrač Real Madrida narednih pet sezona“, piše u saopštenju za javnost.

U odeljku za komentare, brazilski full-back i legenda Real Madrida Marselo je odgovorio na objavu: „Dolazi 16- ti. O moj Real Madrid!“– rekao je čovek koji je odigrao 546 utakmica u mitskom belom dresu. Nekoliko dana posle osvajanja svoje 15. lige šampiona, Kasa Blanka već može da računa na veliko pojačanje kako bi zadržala titulu sledeće sezone.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.