Real Madrid: Vinicius se raduje dolasku Kajlijana Mbapea

Vinicius Junior nokautirao Džuda Belingema i Kajlijan Mbapea

Ovo je najava zbog koje se fudbalski svet naježio ovog ponedeljka uveče. Očekuje se nekoliko meseci, dolazak Kajlijana Mbapea u Real Madrid biće zvaničan za nekoliko minuta. Kao rezultat toga, svi u iberijskoj prestonici su u nemirima. Čovek sezone sa Merenguesima, Vinicius Junior nije izuzetak od pravila.

Izglasan za najboljeg igrača sezone u Ligi šampiona ranije tog dana, brazilski napadač nije mogao da sakrije nestrpljenje pre zvanične najave dolaska svog budućeg pomoćnika. Na X (bivši Tviter), madridski broj 7 postavio je mali sat kao znak njegove željnosti da čuje ovu vest. Još samo par minuta!

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.