Real Madrid: Broj Kajlijana Mbapea je već poznat

Real Madrid: 3 opcije za uvođenje Mbapea

Samo je pitanje minuta! Ovog ponedeljka uveče, Kajlijan Mbape će zvanično biti saopšten na strani Real Madrida. Epilog duge sapunice koja postoji skoro od početka karijere budućeg bivšeg napadača PSG-a. Pridružujući se Merenguesima, Bondynois će ostvariti svoj životni san. Unutar Kasa Blanke, uslovi njegovog dolaska još uvek nisu saopšteni. Međutim, iako zvaničnost neće dugo dolaziti, već znamo budući broj dresova kapitena reprezentacije Francuske.

I prema informacijama iz Pariski, 25-godišnjak će naslediti broj 9, koji je prošlog leta ostao upražnjen od strane Karima Benzeme. Još jedan način da Kajlijan Mbape krene stopama svog idola Kristijana Ronalda, koji je takođe imao ovaj broj kada je stigao na Merengues 2009. godine. Međutim, dok se Portugalac naknadno oporavio od omiljenog broja 7, Mbape bi trebalo, prema rečima naših kolega, da vrati broj 10 koji nosi u reprezentaciji Francuske narednog leta posle odlaska Luke Modrića.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.