Antoan Grizman još ne želi u MLS

Atlético: Antoan Grizman na pragu produžetka ugovora?

Posle još jedne solidne sezone sa Atlético de Madridom, Antoan Grizman (33) je ponovo bio odlučujući (24 gola i 8 asistencija na 48 utakmica) ali to nije bilo dovoljno za osvajanje titule. Sa 33 godine i još uvek traži La Ligu ili Ligu šampiona, rodom iz Mâcona je još uvek pod ugovorom na dve godine sa Kolhonerosima. I ne vidi sebe kako odlazi odmah.

Ispitivan ove nedelje od strane Telefoot, svetski šampion iz 2018. godine zauzeo je stav o svojoj budućnosti i govorio o mogućem odlasku u Major League Soccer: „Tera te da poželiš, tera te da sanjaš! Ali ja sam u Atlético, dobar sam i nadam se da ću sledeće godine nešto ogrebati trofejom. Tako da imamo vremena.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.