Atlético de Madrid je završio svoj prvi regrut!

Atlético de Madrid je završio svoj prvi regrut!

Ove sezone Atlético de Madrid može da se kaje. Četvrti u La Ligi, Kolhonerosi nisu blistali na nacionalnoj sceni. Sa druge strane, njihovo putovanje u Ligu šampiona bilo je posebno frustrirajuće. Eliminisanjem Intera iz Milana, jednog od strašila takmičenja, u 16. kolu, ljudi Dijega Simeonea nisu uspeli da se otarase Borusije Dortmund, finaliste ovog izdanja, u četvrtfinalu. Žalosno putovanje kada je put do finala bio pristupačan. Da bi bili bolji u sledećoj berbi, Madrileñosi već imaju mnogo ideja.

I neizbežno, dašak svežeg vazduha udahnuće uspešan prozor letnjeg transfera. Dok je Matelasiersima preti apsolutno skromna klauzula za potencijalni odlazak Antoana Grizmana, oni su već potpisali za svoje leto. Zaista, prema informacijama portugalskih medija O Jogo, Rodrigo Gomeš se približava madridskom klubu. Dvadesetogodišnji desni bek biće prodat za 15 miliona dok pregovori veoma dobro napreduju između Atlético de Madrida i Brage. Pozajmljen Eštorilu ove sezone, desni bek je na 36 nastupa sastavio 9 golova i 8 asistencija. Popriličan rekord…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.