Kajlijan Mbape otkrio trenutak zvanične objave o dolasku u Real Madrid

Smešan mural Kajlijana Mbapea u Madridu

Španski i francuski mediji su jednoglasni. Dugo očekivana zvanična najava dolaska Kajlijana Mbapea u Real Madrid biće objavljena danas. Poseban trenutak koji je budući bivši napadač Pari Sen Žermena nakratko evocirao sa Emanuelom Makronom pred kamerama RMC Sport.

Dolazeći da poseti „Plavce“ u Klerfontejnu, predsednik Republike je pozdravio kapitena francuskog tima, pre nego što ga je pitao: „Da li je to danas najavljeno?“ Na šta je Mbappé odgovorio: „Večeras, večeras“. Još malo strpljenja.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.