Real Madrid: Veliki je dan za Kajlijan Mbapea

Real Madrid: Veliki je dan za Kajlijan Mbapea

To je kraj duge sapunice koja traje dugi niz godina. Ako su mediji uživali i budućnost Bondynoisa bila velika stvar toliko godina, to je bilo, i za pariske i za madridske navijače, predugo. U narednih nekoliko sati Kajlijan Mbape će zvanično postati igrač Real Madrida, na oduševljenje Florentina Pereza.

Španski mediji su jednoglasni: dugo očekivano saopštenje trebalo bi da bude objavljeno u ponedeljak. Ili, najkasnije, utorak. Sve je potpisano između dve stranke i poslednji detalji koji su nedostajali već su rešeni. Namera obe strane je bila da objave vest pred Evro kako igrač ne bi bio bombardovan pitanjima o tome tokom takmičenja i kako bi mogao u potpunosti da se koncentriše na Les Bleus.

Datum prosleđivanja je poznat

Što se tiče prezentacije Francuza na Bernabeuu, sve ukazuje na to da će se održati posle Evropskog prvenstva nacija. Tajming je bio suviše tesan da bi se organizovao početkom juna. Uprava želi da organizuje pravu predstavu i popuni svoj stadion, što zahteva određenu pripremu.

Neočekivano, pošto smo informaciju otkrili ekskluzivno 7. januara, Kajlijan Mbape će biti poslednja u dugom nizu Galaktika. Posle osvajanja svoje 15. Lige šampiona, Real Madrid je već veliki favorit da ga nasledi, sa impresivnim napadačkim sektorom na papiru, koji okuplja 3 najbolja igrača na planeti…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.