Memfis Depaj najavio odlazak iz Atletiko

Memfis Depaj najavio odlazak iz Atletiko

Memfis Depaj i Atlético de Madrid, gotovo je! Igrač je to upravo objavio porukom Kolhonerosu. Dolaskom iz Barse prošlog leta dovodio se u vezu sa madridskim klubom do 2025. godine. Dve stranke su stoga odlučile da raskinu svoj ugovor. Ovaj 30-godišnjak je ove sezone odigrao 23 utakmice La Lige za 5 golova.

„Nije lako reći kako se osećam kada napišem ovu poruku jer osećam da su stvari mogle da budu mnogo drugačije. Možda je bolje sačuvati ovaj razgovor za neki drugi put… Atleti, moji saigrači, stručni štab i posebno navijači, želim da vam se zahvalim na energiji i podršci koju sam osetio kao igrač Atleti. Čuvam lepe uspomene blizu srca. Hvala Aupa Atleti! », Holanđanin je komunicirao na svojim mrežama.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.