Sevilla FC je našla svog novog trenera

Sevilla FC je našla svog novog trenera

Komplikovano, sezona Sevilje FC je troma od početka do kraja. Četrnaesti u La Ligi, klub iz Andaluzije neće učestvovati ni na jednom Evropskom kupu sledeće sezone. Smenjeni Hoze Luis Mendilibar i Dijego Alonso prošle sezone, španska strana je završila sezonu sa Kvikom Sančezom Floresom na klupi. Na kraju, Sevilja se odlučila za sledeću sezonu i odlučila se za novog trenera.

Dozvoljavajući Las Palmasu da se preseli u La Ligu i lako ostane u ligi ove sezone sa 16. mestom uprkos slobodnom završetku sezone, Francisko Havijer Garsija Pimienta (49 godina) stiže u Estadio Ramon Sančez Pizjuan. Bivši trener u FK Barselona, potpisao je dvogodišnji ugovor.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.