Rodrigova snažna poruka Real Madridu i PSŽ-u

Rodrigova snažna poruka Real Madridu i PSŽ-u

„Pa… Svašta može da se desi. Imam ugovor ovde, ali… Godine koje sam proveo ovde su mi bile zadovoljstvo. Kao što rekoh, još uvek želim da budem u ovom klubu, ali, da vidimo šta će se desiti. Sve je moguće“. Rodrigov komentar tokom medijskog dana Real Madrida sredinom nedelje poremetio je prilično mirnu i spokojnu pripremu za ovo finale Lige šampiona… Izjave koje su zapalile iberijske medije, a koje su napadaču donele lepu salvu kritika…

Mora se reći da je Brazilac jasno otvorio vrata odlasku, on koji se redovno predstavlja kao veliki gubitnik dolaska Kajlijana Mbapea u Madrid ovog leta. Čak i ako je njegova pratnja odmah pokušala da smiri situaciju, šteta je načinjena. Španski mediji su čak govorili o veliko interesovanje Luisa Enrikea, trenera PSG-a, za njegove usluge. Kako se navodi, u pokretu je i nekoliko engleskih giganata.

Rodrygo ne želi da se pomeri

Posle finala koje je osvojio njegov tim, Rodrygo je ponovo progovorio. Želeo je da demantuje glasine o odlasku i da se zna da nije imao nameru da ode. „Kada su me pitali da li ću ostati u Real Madridu do kraja života, pristao sam, ali nisam mogao da znam. Još uvek sam pod ugovorom., prvo je objasnio brazilski internacionalac.

„Sanjam da nastavim ovde i siguran sam da će biti ovako. Ako mogu da ostanem ovde ceo život, ostaću, dok me oni (vođe) više ne žele.“– dodala je bivša zvezda Santosa. Vrlo jasna poruka njegovom menadžmentu, ali i PSŽ-u, dva mančesterska kluba, Liverpulu i kompaniji…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.