Izuzetan medijski izlazak Florentina Pereza na Kylian Mbappé

Izuzetan medijski izlazak Florentina Pereza na Kylian Mbappé

Još jedan. Za Florentina Pereza, stručni štab Madrida i igrače, to bi se skoro moglo nazvati rutinom. Šesta titula Lige šampiona u poslednjih 10 godina; Halucinatorna predstava već napisana u svim istorijskim knjigama fudbala. Pogotovo što ova fantastična serija ima velike šanse da se nastavi, s obzirom da su neki od glavnih igrača tima još uvek veoma mladi, poput Viniciusa Juniora ili Džuda Belingema.

I iznad svega, zato što će odred Merengue nastaviti da se jača, počevši od dolazaka Kajlijan Mbapea i Endrika ovog leta. Jednostavno je: Karlo Anćeloti se sprema da poželi dobrodošlicu čoveku koga mnogi smatraju jednim od najboljih igrača na svetu na individualnom nivou u ovom trenutku, i još jednim igračem koji ima sve karte u rukama da se pridruži ovom veoma ekskluzivnom klubu za nekoliko godina s obzirom na njegov potencijal.

Poruka mbappéu

Florentino Perez je posle titule upitan o dolasku Francuza, što izaziva određenu sumnju kod nekih direktora kluba. Više nego na sportskom nivou, neki strahuju da bi francuski internacionalac mogao da poremeti veoma zdravu i izbalansiranu svlačionicu. I šef Real Madrida je bio veoma jasan, u komentarima koje su španski mediji jutros protumačili kao veliko upozorenje Bondynoisu. „Bitna je atmosfera u kojoj igrači žive, to je velika porodica, zato osvajamo evropske kupove“Perez je prvi potvrdio.

„Ova velika porodica znači da niko ne želi da poremeti atmosferu koja je bila naša snaga poslednjih godina. Ali danas je vreme da čestitamo igračima koji su pobedili i da ne pričamo o igračima koji nisu u našem timu i pripadaju drugom klubu“., dodao je biznismen. Mbape je upozoren: Moraće da čuva čekove…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.