Luda anegdota Karla Anćelotija o njegovom povratku u Real Madrid

Luda anegdota Karla Anćelotija o njegovom povratku u Real Madrid

U Real Madrid između 2013. i 2015. godine, Karlo Anćeloti se vratio u špansku prestonicu 2021. godine. Italijanski trener je sa više trofeja silazio sa prosečnog iskustva sa Evertonom u Premijer ligi. U intervjuu u emisiji El ChiringuitoKarlo Anćeloti se vratio u kontakt za svoj povratak, prilično smešan poziv.

„Zvao sam da saznam da li mogu da potpišem igrače za Everton i pitao da li već imaju menadžera. Rekao sam da moraju da potpišu najbolje za Madrid… i pitao sam da li su zaboravili 2014.godinu (godina Decima)“– objasnio je on u španskom TV programu. Njegov povratak je bio uspešan pošto je „Don Karlo“ već osvojio osam trofeja (Liga šampiona 2022, La Liga 2022. i 2024, Kopa del Rej 2023, španski Super kup 2022. i 2024, UEFA Super kup 2022. i Klupsko Svetsko prvenstvo 2022). Ove subote uveče Karlo Anćeloti će imati priliku da osvoji treću Ligu šampiona sa madridskim klubom.

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 85€ i 15 € bez depozita sa šifrom FM15. Pobeda Dortmunda može da vam zaradi i do 459€, a pobeda Real Madrida može da vam zaradi i do 136€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.