Barça: Prvi regrut Hansi Flik

Barça: Prvi regrut Hansi Flik

Zvanično indukovan kao trener FK Barselona, Hansi Flik je brzo počeo da radi. Nemački trener je veoma ambiciozan i želi da izgradi tim sposoban da osvoji sve titule. Zbog toga je bivši trener Bajern Minhena potpisao svog prvog regruta.

Zaista, Hansi Flik gleda da razvije svoje osoblje i pronašao je ko će ga pratiti na klupi. Prema Mundo Deportivo– Izabrana je Heiko Vesterman. Španski mediji ukazuju na to da je odluka doneta po dva kriterijuma: njegovom ovladavanje španskim jezikom, posebno zahvaljujući vremenu koje je imao u Real Betisu između 2016. i 2017. godine, a vreme mu je bilo i u omladinskim redovima Fudbalskog saveza Nemačke sa Flikom.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.