Real Madrid: Eduardo Kamavinga upozorava svoje dvorjane

Real Madrid: Eduardo Kamavinga upozorava svoje dvorjane

Nekoliko sati pre nego što je odigrao 2. finale Lige šampiona u karijeri, Eduardo Kamavinga je proglasio ljubav Real Madridu. U intervjuu za digitalne medije El Español, Francuz je uveravao da ne vidi sebe kako menja klubove. „Vidim sebe ovde kao startera do kraja karijere (smeh).“

Upitan o tome, kaže da ne planira da napusti Kaza Blanku, čak ni dugoročno. „Ako vidim sebe ovde do kraja života? Da, bez ikakvih problema.“ To bi trebalo da razuveri njegov klub, ma koliko on bio u iskušenju, a pre svega upozori potencijalne dvorjare. Bivši igrač Rena je pod ugovorom do 2029.

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 85€ i 15 € bez depozita sa šifrom FM15. Pobeda Dortmunda može da vam zaradi i do 459€, a pobeda Real Madrida može da vam zaradi i do 136€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.