Atlético de Madrid želi da regrutuje Robina Le Normanda

Atlético de Madrid želi da regrutuje Robina Le Normanda

Dolaskom na 4. mesto u La Ligi ove sezone, iza Real Madrida, Barse, ali i Đirone, Atlético de Madrid razmišlja o rekonfuziji svog tima ovog leta. U narednim mesecima planirana su mnoga kretanja, kako u pravcu polazaka, tako i dolazaka. Među mogućim regrutima u odbrani, Kolhonerosi razmatraju Robina Le Normanda. Klan španskog internacionalca, u Real Sosijedadu od 2016. godine posle odlaska iz Bresta, već je kontaktiran od strane madridskog kluba prema Relevo.

Dijego Simeone je žestoki poštovalac igrača i željan je da ga integriše u svoj tim za sledeću sezonu. Španski mediji javljaju da ugovor centralnog odbrambenog igrača dolazi sa klauzulom o oslobađanju od 50 miliona evra, ali Kolhoneros namerava da taj iznos spusti na oko 30 miliona evra. To neće biti jedina vruća tema prozora transfera za Atlético de Madrid, koji je takođe na meti dolaska Artema Dovbyka, najboljeg strelca La Lige ove sezone.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.