Óliver Torres napušta Sevilla FC

Óliver Torres napušta Sevilla FC

Posle pet sezona dobre i lojalne službe sa andaluzijskim klubom, Óliver Torres (29 godina) napušta Sevilju FC. Napadački vezni igrač je na kraju sezone bio na kraju ugovora, a klub je izabrao da ga ne produži. Povređen i operisan po ramenu, Španac nije uspeo da završi sezonu. Pre povrede nije uspeo da izbegne sezonu bez golova, nije postigao gol na 34 odigrane utakmice. Iako nije bio u stanju da se oprosti na terenu, Óliver Torres je želeo da pošalje poslednju ličnu poruku svojim pristalicama Sevilje na X (nekadašnjem Tviteru).

„Kao i svaka dobra priиa, zavrљava se jednog dana. Pet godina je dug period i moraćemo da se oprostimo. Tehnički tim, saigrači, zaposleni u klubu i prijatelji. Neжe biti lako, nikad nije. Učinili su te boljim i to boli. Ali kada pogledate unazad, bićete ponosni na ono što ste postigli. Dao si sve od sebe u jednoj od najboljih Sevilja svih vremena. Ostalo je samo poštovanje i zahvalnost klubu i navijačima. Divljenje njima, koji su uvek bili u stanju da se uzdignu do prilike, čak i u najgorim trenucima. Zato nastavite, još uvek postoje snovi koji treba da se ostvare. I ne zaboravi da smo mi „Kolorado“ i da ćeš se jednog dana vratiti.“, želeo je da komunicira sa svojim sada već bivšim pristalicama. Čini se da je njegova budućnost napisana daleko od Španije, MLS ga dosta zavodi prema pisanju španskih medija.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.