Real Madrid odredio svoju maksimalnu cenu za Alfonsa Dejvisa

Real Madrid odredio svoju maksimalnu cenu za Alfonsa Dejvisa

Ovo će verovatno biti jedna od sapunica ovog leta. Već angažovani u dugim pregovorima od prošle zime, Real Madrid i Bajern Minhen nisu uspeli da se dogovore oko regrutovanja Alfonsa Dejvisa (23 godine). Kanađaninu je ostalo još samo godinu dana ugovora u Bavarskoj (2025) i želi da napusti klub ovog leta. Bajern ga upozorava već mesecima: ili će produžiti ugovor sa njima ili će biti prodat ovog leta. Na osnovu informacija iz Relevo, Real Madrid neće moći da ide dalje od određene cene.

Da bi obezbedili usluge levog beka, Madrileñosi su spremni da stave 40 miliona evra na sto. Imajući u glavi ugovornu situaciju igrača i njegovu prosečnu sezonu između povreda i loših nastupa, španski šampion bi čak želeo da pregovara oko 30-35 miliona evra. Alfonso Dejvis, koji ima predlog od 13 miliona evra bruto godišnje za obnavljanje ugovora u Bajernu, već je pristao na to. Njegov transfer mogao bi da dovede do drugog, s tim da se Teu Hernandezu pristupi u Bajern Minhenu u slučaju odlaska Kanađanina.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.