PSG: Veliki evropski klub ide na Manuela Ugartea

PSG: Ponuđena zlatna izlazna vrata Manuelu Ugarteu

60 miliona evra, i prilično interesantan početak. U prvim nedeljama po dolasku na „Parc des Princes“, Manuel Ugarte je brzo stavio javnost u džep. Veoma kompletan i voljan igrač sredine terena, Urugvajac je brzo pozvan da bude nasilnik Luisa Enrikea. Međutim, kako je sezona odmiиela, bivљi igraи Sportinga je izgubio mesto u startnoj postavi.

Španski trener je odlučio da vrati Vitinhu na teren i tako napravi mesta za Vorena Zair-Emerija zajedno sa Fabijanom Ruizom u pariškoj sredini terena. Vrata su zbog toga zatvorena za Ugartea, koji je sa klupe gledao velike utakmice sezone, zadovoljan da mečeve odigra bez ikakvog pravog uloga.

Odlazak u La Ligu?

Logično teška situacija za glavnog zabrinutog, koji bi već mogao da promeni klub ovog leta. Poslednjih nedelja, na primer, bilo je priče o velikom interesovanju AC Milana za njegove usluge. Bilo je glasina i o Juventusu, što je znak da igrač i dalje ima veliki rejting popularnosti na tržištu.

Prema COPE katanac, igrača prate i u Španiji. Atlético de Madrid je stoga veoma zainteresovan za pariskog veznog igrača. Kolhonerosi žele da ojačaju svoj vezni red i Urugvajac ima profil koji se prilično dobro uklapa u ono što traži Dijego Simeone. Međutim, zamišljamo da ga Parižani neće lako pustiti posle značajnih investicija prošlog leta…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.