Mercato, Atlético de Madrid: Antoan Griezmann je dostupan po poklon ceni!

Mercato, Atlético de Madrid: Antoan Griezmann je dostupan po poklon ceni!

Trenutno je najbolji igrač Atlético de Madrida, a za neke i najbolji igrač u istoriji samog kluba. Istorijski najbolji strelac Rojiblanco, Grizi izlazi iz još jedne sezone koja je više nego časna na individualnom nivou, čak i ako je njegov tim bio malo razočaravajući posle odličnog početka sezone. Sezonu je završio sa 16 golova i 6 asistencija na 33 utakmice La Lige.

Dovoljno je reći da kada Dijego Simeone izabere sastav svog tima pre svakog meča, Antoan Grizman je prvo ime koje Argentinac stavlja na papir. Ako se očekuje veoma naporno leto na madridskoj strani, sa revolucijom u rojiblanco odredu, Francuz izgleda nije bio zabrinut. Ali sada Tim otkriva nove informacije o svojoj budućnosti.

Neverovatno niska klauzula

List otkriva da je puštena klauzula igrača sada manja od 15 miliona evra! Smešna cena za igrača koji svakako počinje da bude određenih godina, ali koji se pokazao kao deo krema useva. Svaki zainteresovani klub ga stoga može priuštiti, a da se lideri Kolhonerosa ne umešaju.

A ima i zainteresovanih klubova, pošto sportski dnevnik ukazuje na to da evropski, ali i američki timovi pokušavaju da iskoriste ovo Popust. Naravno, igrač mora da da zeleno svetlo i želi da ode, što trenutno izgleda nije slučaj. Međutim, zanimljiv predlog, posebno u MLS gde je Grizman već priznao da želi da igra, mogao bi da promeni igru…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.