PSG: Igrač koga je tražio Luis Enrike da zameni Kajlijana Mbapea

Mec-PSG: Razlozi odsustva Kajlijana Mbapea

„Pa… Svašta može da se desi. Imam ugovor ovde, ali… Godine koje sam proveo ovde su mi bile zadovoljstvo. Kao što rekoh, još uvek želim da budem u ovom klubu, ali, da vidimo šta će se desiti. Sve je moguće“. Rodrygo’s comments in an interview with DAZN prave veliku buku u Madridu, pošto je za mnoge Rodrygo očigledno otvorio vrata odlaska ovog leta.

Ako je pratnja bivšeg igrača Santosa bila željna da smiri stvari i u svom govoru spomene nespretnost igrača, šteta je načinjena. Naročito od radija Onda Cero je, istovremeno, otkrio mnogo informacija. Brazilskog internacionalca priželjkknu nekoliko velikih evropskih klubova. Među njima je i Pari Sen Žermen, koji traži zamenu za Kajlijana Mbapea.

Luis Enrike je obožavalac

Mediji objašnjavaju da luis Enrike želi da ga privede. Ne navodeći previše dodatnih nagoveštaja, ali već nekoliko meseci znamo da će pobednik iz Canarinhe verovatno biti prva žrtva dolaska Kajlijan Mbapea. Vinicius Junior je praktično nedodirljiv, kao i Belingem, a nezamislivo je da Francuz počne na klupi. Repozicioniranje Belingema umesto Krosa – koji je mogao da napusti mesto u napadu – već je demantovao Karlo Anćeloti.

Takođe, ostaje da se vidi kakve će biti namere pariskih lidera, koji su se, čini se, okretali avenijama kao što su Khvicha Kvaratskhelia ili Victor Osimhen. Hoжe li sluљati Luisa Enrikea? Da li će Real Madrid biti prodavci? Pored kluba iz francuske prestonice, Liverpula, dva kluba Mančestera i Arsenala su takođe zainteresovana za njegove usluge…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.