Barça: Zvanično potpisivanje Hans-Diter Flik je neminovno!

Barça: Zvanično potpisivanje Hans-Diter Flik je neminovno!

Potpisivanje Hansija Flik-a za novog trenera FK Barselona je samo pitanje vremena. Posle večere nemačkog trenera u Barseloni sa predsednikom Džoanom Laportom i ostatkom sportskog menadžmenta Kulea u utorak uveče, potpredsednik Rafa Juste je upitan za sastanak sa Flikom i potvrdio da će njegova inkorporacija da preuzme kormilo klupe Barse biti zvanična ove srede: „Sutra ćemo to zvanično da obavimo“– rekao je Juste, koji je morao da izbegne da mediji čekaju ispred restorana i imao je određenih poteškoća da se vrati do svog automobila.

Pored Rafe Juste, na večeri su bili prisutni i sportski direktor Deko i njegov pomoćnik Bojan Krkić, kao i direktorka omladinskog fudbala Džoan Soler i savetnik Enrik Masip. Tu su imali prvi kontakt sa Nemcem pre nego što je u sredu saopšteno da će potpisati za novog trenera Barse. Stranica Ksavi će danas zvanično biti zatvorena kako bi se otvorio novi pod vođstvom nemačkog taktičara.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.