Real Madrid: Luka Modrić poslao poruku Karlu Anćelotiju

Real Madrid: Luka Modrić poslao poruku Karlu Anćelotiju

Nekoliko dana pre finala Lige šampiona između Borusije Dortmund i Real Madrida, hrvatski vezni fudbaler Luka Modrić osvrnuo se na svoju posebnu sezonu u dresu Merenguesa u intervjuu za Partidazo de COPE. Manje starter i smatra se luksuznom zamenom u rotaciji Madriđana, bivša zvezda Totenhema priznaje da su se neki prolazi iskomplikovali, čak i u odnosu sa Karlom Anćelotijem. Dok je njegova budućnost još uvek nepoznata, želja Hrvata je jasna, da nastavi u Realu i tamo se povuče:

„Bilo mi je teško da razumem i preuzmem svoju novu ulogu. Nikada neću odustati, mislim da sam bio primer stava u svakom smislu te reči. Mislim da nisam pravio probleme treneru ili bilo kome drugom. Moj odnos sa Anćelotijem je prošao manje-više dobro, kao i uvek, sa puno poštovanja. Naravno, kada igrači ne igraju, ako vam kažu da su srećni, lažu. To je situacija koju sam doživeo. Ne naviknem se i nikada nisam odustao.“, rekao je hrvatski vezni igrač.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.