Barça drži reč sa Xavi

Barça drži reč sa Xavi

Ksavi će napustiti FK Barselona. Saopštenje bi trebalo brzo da dođe kako bi zvanično saopštio dolazak svog novog trenera Hans-Diter Flik. Poslednji detalji se sreрu, kao љto je otpremnina za pomoжnike katalonskog trenera.

Jer, na ličnom nivou, bivši vezni igrač neće tražiti ništa, kao što je nagovestio kada je 2021. godine startovao kao trener Blaugranasa. Prema Sport, potvrdio je to upravi kluba, koja takođe drži reč tako što je otplatio 2,5 miliona evra koje je Ksavi morao da unapredi kako bi se oslobodio Al-Sadda.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.