Barča finalizala produžetak ugovora menadžera

Barča finalizala produžetak ugovora menadžera

Najdosledniji odbrambeni igrač poslednjih godina u FK Barselona, Ronald Araújo je imao događajnu sezonu. Urugvajac je ove zime bio predmet mnogih zahteva iz Bajern Minhena. Ostajući u Barsi, napravio je kobnu grešku u povratničku utakmicu protiv Pariza. Njegov crveni karton na početku meča koštao je njegov tim kvalifikacije za poslednja četiri. Čak i da je ovaj meč štetan po njega, posebno otvorenim kritikama na račun İlkay Gindoana, produžetak ugovora sa katalonskim klubom je na pravom putu.

Prema informacijama iz Mundo Deportivo, njegovo potpisivanje novog ugovora je čak i neminovno. Katalonski dnevnik prenosi da je Barča već poslao predlog svom centralnom braniocu. Direktori sada žele brzo da znaju njegov odgovor da organizuje ekipu za sledeću sezonu. Slučaj Ronalda Araújoa nije jedini slučaj koji rešava katalonski klub. Mnogi odlasci, ali i dolasci, planirani su za vansezonu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.