Almerija – FK Barselona: zvanične postave

Almerija - FK Barselona: zvanične postave

Sukob dva protivnička tima ovog četvrtka uveče. Na Matchday 36 iz LaLige, drugoplasirani FK Barselona putuje u Almeriju. Ukoliko domaćini već budu prebačeni u drugu diviziju posle 17 bodova iz 36 odigranih utakmica, Barsa mora da nastavi da bude ozbiljna na kraju sezone kako bi zadržala drugo mesto. Pre ovog meča, Blaugrana je samo jedan bod ispred Đirone, treći, a tri ispred Atlético Madrida, četvrtog. Meč možete pratiti uživo uz komentar na Super Sport od 21:30h.

Za ovaj meč, Ksavi je bez nekoliko važnih igrača pošto su Baldé, Araujo, De Jong, Gavi, svi povređeni, kao i Gündogan, suspendovani, nedostupni danas. Španski trener je zbog toga poravnao rezultat 4-3-3 sa Kundeom, Kubarsijem, Martinezom i Fortom u odbrani, Pedri, Serhijem Robertom i Ferminom Lopezom na sredini terena i napadačkim triom Jamal-Levandovski-Tores. Cancelo, Christensen i Raphinha počinju na klupi. Na drugoj strani, Pepe Mel takođe redove u 4-3-3 sa, posebno, Leom Baptistaom, Lozanom i Embarbom na prvoj liniji fronta.

Sastav tima:

**Almeria: Maximiano – Pubill, Montes, Chumi, Langa – Viera, Pena, Robertone – Leo Basptistao, Lozano, Embarba

FK Barselona: ter Stegen – Koundé, Cubarsi, Martinez, Fort – Pedrid, S.Roberto, F.Lopez – Yamal, Lewandoski, F.Torres

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.