Atlético de Madrid želi bivšeg igrača PSG-a

Atlético de Madrid želi bivšeg igrača PSG-a

Atlético de Madrid se već priprema za svoj prozor letnjeg transfera. U tom smislu, Dijego Simeone je ciljao nekoliko profila da ojača svoju ekipu. A pozicija desnog beka je izgleda jedan od prioriteta argentinskog trenera koji se sprema da potpuno obnovi odbranu dok će Hermoso i Savić otići. Da bi pronašli zamenu za Nahuela Molinu, Kolhonerosi su ciljali bivšeg Parižanina.

Prema informacijama španskih medija Relevo, Atlético de Madrid želi da vrati Tomasa Meunijea. Belgijski internacionalac, koji već 6 meseci igra za Trabzonspor, nalazi se na radaru uprave Madriđana. Starter u turskom klubu, 32-godišnji bek ne bi bio protiv iskustva u Španiji dok je Atlético, koji ceni njegov iskusan profil, već pokušao da ga dovede 2019. godine.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.